sâmbătă, 27 februarie 2016

Sora mea invizibila / Invisible Sister este un film original Disney Channel, in care veti recunoaste multi actori din alte seriale Disney: Riley din “Riley si restul lumii”, Skylar Storm din “Medici pentru eroi” si Ravi din serialul “Jessie”.

Bazat pe cartea “My Invisible Sister”, semnata de Beatrice Colin si Sara Pinto, filmul urmareste povestea lui Cleo, o tanara introvertita din New Orleans, al carei proiect la stiinte ia o intorsatura neasteptata. Chiar in perioada sarbatoarei de Halloween, Cleo reuseste sa o faca invizibila pe sora ei, Molly, o eleva populara, vedeta echipei de lacrosse a liceului.
Cleo, obisnuita sa traiasca in umbra surorii sale mai mari, este acum nevoita sa repare lucrurile si incepe prin a lua locul surorii ei in ziua celui mai important meci.
In timp ce  incearca sa-si convinga prietenii, profesorii si pe coechipierii lui Molly ca totul este in regula, cele doua surori incep sa se apropie una de cealalta. Dar ele sunt intr-o cursa contra cronometru pentru ca, daca Cleo nu gaseste cat mai repede antidotul, sora ei, Molly, ar putea ramane invizibila pentru totdeauna.

Actori si personaje:

    Rowan Blanchard –  Cleo
    Paris Berelc – Molly
    Karan Brar – George, cel mai bun prieten al lui Cleo si elev pasionat de stiinte
    Rachel Crow – Nikki, cea mai buna prietena a lui Molly
    Austin Fryberger – Coug, iubitul lui Molly
    Scott Reeves – tatal lui Cleo
    Jennifer Jalene – mama lui Cleo
    Alex Désert – Mr. Perkins

Muzica din film:

‘”This Is the Time” by Superchick
‘”I Dare You” by Bea Miller
Afraid Of The Dark by K-Bo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu