joi, 25 februarie 2016

La ora actuala, Disney Channel difuzeaza sezonul 1 al serialul “Alex si trupa” (Alex & Co), dar se pare ca sezonul 2 este la fel de interesant, iar aventurile celor cinci prieteni, Alex, Nicole, Emma, Sam si Christian, ne vor tine cu sufletul la gura. Iata, pe scurt, ce se va intampla in sezonul doi al serialului Disney Channel.

1. Trupa isi schimba numele
Cu siguranta, aceasta este marea schimbarea a sezonului: daca pana acum trupa se numea Sound Aloud, in sezonul 2 cei cinci prieteni hotarasc sa-si schimbe numele iar de acum inainte se vor numi Alex & Co! Ce credeti despre noul nume?

2. Show-ul de talente
In sezonul 2, membrii Alex & Co au sansa de a face un pas inainte in cariera participand la un show de talent, numit The Talent. Desigur, asta inseamna ca vor fi cantece noi, dar Alex & Co vor trebui sa concureze cu o trupa rivala.

3. Iubirea imposibila a lui Sam
Federico Russo, interpretul lui Sam, a declarat ca personajul sau va avea parte de o iubire imposibila, care il va ajuta totusi sa-si infranga timiditatea!

4. Tensiuni in trupa Alex & Co
In ciuda faptului ca visul lor e pe cale sa se implineasca, relatia dintre Alex si prietenii lui este afectata. Leonardo Cechhi a declarat ca lui Alex ii va fi greu sa impace toate aspectele din viata iar acest lucru se va resimti si in cadrul trupei, dar si in relatia lui cu Nicole

5. The Lindas
O noua trupa va lua nastere si va concura impotriva Alex & Co la marele premiu al show-ului de talente: The Lindas! Trupa, desigur, este formata de intriganta Linda si de cele doua prietene ale ei. Vor fi ele mai convingatoare pe scena decat protagonistii serialului Alex si trupa ?

Cam asta se va intampla in sezonul 2 din Alex si Trupa.
^Mari^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu