sâmbătă, 27 februarie 2016

Pelicula “Povestea unei campioane” (Full Out) de la Disney Channel este bazata pe povestea adevarata a gimnastei de 14 ani, Ariana Berlin.

Tocmai cand se pregatea pentru Olimpiada, viata gimnastei Ariana Berlin a luat o intorsatura neasteptata, fiind victima unui accident de masina ingrozitor. Dupa o recuperare dificila, isi castiga din nou increderea in fortele proprii cu ajutorul unei trupe de hip hop, care o invata acest stil de dans. Apoi, datorita antrenoarei de renume mondial Valorie Kondos Field, este rechemata in lumea gimnasticii. 
Cu ajutorul lui Valorie, Ariana isi castiga un loc in echipa de gimnastica a unei universitati celebre si castiga campionatul mondial, ceva la care visa de mult timp.

Actori: Ana Golja, Jennifer Beals, Sarah Fisher, Jake Epstein, Trevor Tordjman, Robbie Graham Kuntz, Lamar Johnson, Courtney Van Wirdum, Genny Sermonia, Ramona Milano, Asha Bromfield

Cateva informatii interesante despre film
– dublura actritei principale, Ana Golja, in scenele mai dificile, a fost chiar adevarata Ariana Berlin
– toate scenele cu gimnastica au fost filmate in Oakville, Ontario, Canada
– desi Ana Golja nu mai practicase niciodata gimnastica, nu a vrut sa faca altcineva cascadoriile in locul ei. Prin urmare, timp de 8 saptamani, s-a antrenat pentru scenele sportive, invatand o multime de exercitii dificile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu